http://handverkshus.no/images/stories/com_form2content/p1/f11/4.jpg

Tilbake Villa Varadero
Dette er en særdeles spennende 2-manns bolig planlagt for sterkt skrånende terreng. Huset er gitt et moderne preg med et spennende uttrykk. Det er lagt opp til et minimalistisk ”kubeuttrykk” med ”kubene” plassert oppå hverandre, men forskutt både i lengderetning og i bredden. Fasadeuttrykket ellers preget trepanel i samspill med murverk.

Kjeller/underetasje inneholder felles garasje, boder og trapperom med heis. Oppå garasjeplanet er det ytterligere 4 plan med bolig og fellesareal. 2 plan for hver boenhet. Første boligplan inneholder leilighet 1 med felles trapperom, bod og heis. Dette leilighetsplanet består av 2 soverom, vaskerom, bad samt garderobe og intern trapp. Fra dette planet er dør ut på stor takterrasse.

Plan 2 i leilighet 1 inneholder, foruten fellesareal som trapperom og heis, hovedsoverommet med egen garderobe og eget bad. Atskilt toalett er plassert ved siden av badet. Øvrig areal på dette planet opptas av kjøkken med spiseplass samt stue. Fra kjøkkenet er det atkomst ut terrasse. Neste plan, som er den første etasje i leilighet 2 inneholder, foruten fellesareal som trapperom og heis, stor åpen kjøkkenløsning med stue, intern trapp samt vaskerom. Her er og en egen fløy med hovedsoverommet, atskilt garderobe og eget bad. Fra stuen er det dør ut til stor takterrasse samt terrasse som ligger på terreng. Øverste plan som er andre etasje for leilighet 2 inneholder ytterligere 2 stor soverom, eget bad, heis samt stueareal.


Hustype: Moderne trehus
BRA: 277.0 m2
BRA Leil.1: 134,0kvm
BRA Leil.2: 186,3kvm
Største l x br: 23,2x12,6 m
Terrengtype: Skrått terreng
Plantegninger: 1.etg  2.etg   3.etg   4.etg   U.etg
Del siden på: