Tilbake Villa Bierck
Dette er et klassisk, stort hus i to etasjer og med full kjeller planlagt for flatt terreng. Huset er, på tross av den klassiske utformingen, gitt et noe moderne preg med tanke på vindusutforming.

Kjelleretasjen inneholder en liten hybelleilighet med egen utvendig atkomst, i tillegg til at den er forbundet med hovedhuset gjennom en dør ut i trapperomsgangen. Med andre ord, et ideelt krypinn for en au-pair eller lignende. Kjeller for øvrig inneholder ellers rikelig med bodplass. 1. etasje er nesten i sin helhet avsatt til stuer og et stort kjøkken. I forbindelse med inn- gangspartiet er det separat dusj og toalett i tillegg til et stort vaskerom. Med atkomst fra hallen er det avsatt et rom for gjester, evt. arbeidsrom/bibliotek.

2. etasjen inneholder ett stort hovedsoverom med egen garderobe i tillegg til to øvrige romslige soverom. Hovedsoverommet har tilgang til eget stort bad, mens øvrige soverom har tilgang til et felles bad. 2. etasjen inneholder også en loftstue som kan fungere som et eget stueareal for barna.


Hustype: Tradisjonelle trehus
BRA: 449.7 m2
BRA hybelleilighet: 35.9
Største l x br: 18,0x14,5 m
Terrengtype: Flatt terreng
Plantegninger: 1.etg  2.etg   U.etg
Del siden på: